Uw keuken nieuwbouw

U heeft een nieuwbouwhuis gekocht, of u hebt een huis casco laten opleveren. Uiteraard heeft u veel tijd gestoken in het uitzoeken van de keuken van uw keuze.
Het is van groot belang dat:de leverancier van uw keuken gedetailleerde tekeningen overdraagt, zodat ik de leidingen exact volgens de tekeningen van de keuken kan plaatsen. Het is niet uitgesloten dat er wat hak- en sleufwerk aan te pas komt om dit werk in goede orde laten verlopen.
Ik ben natuurlijk bereid om nauwkeurig aan te geven welke sleuven aangebracht moeten worden.Het betreft waterleidingen (koud en warm), gasleiding, en afvoerleidingen.
Voor dit werk moet goedgekeurd materiaal gebruikt worden. Ook moet de constructie aan eisen voldoen. Ik werk volgens de actuele richtlijnen.
Als u bij een nieuwbouwwoning een keuken laat plaatsen uit eigen initiatief, dan doet u dit doorgaans ná oplevering van uw woning. Het is dan van groot belang dat u het aansluiten van uw keuken op het juiste moment laat gebeuren. Neemt u daarom ruim voor de oplevering contact met me op!